Ipad Air 2 Suojakotelo Lapsille

Tallennusyksiköissä on kolme eri kokoa mistä valita: 16 Gt, 64 Gt ja Gt. Ostoskoriin käytetyt lahjakortit. Enemmän lisätarvikkeita Air 2:lle Ipad air 2 suojakotelo lapsille, varaosien ja autotarvikkeiden lisäksi, tarjoamme myös entistä enemmän laukkuja ja koteloita iPad Air 2:lle. Säädettävä lasten kotelo, jossa kahvat, jotka suojaavat iPad kolhuilta, naarmuilta ja putoamisilta. Olen tilannut uuden salasanan, mutta en saa sähköpostia Jos sitä ei OLE, yritä liittyä jäseneksi täällä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua. Vedenpitävä kotelot ovat aina hyvä valinta, jos esimerkiksi haluat mennä jonnekin veden läheisyyteen.

Kotelo iPad Air 2:lle

Lue lisää. Valikoimamme kasvaa isommaksi ja isommaksi joka päivä. Kiirehdi ja hyödynnä alhaisia hintojamme! Sopivuus Hinta Viimeisin Suosituin. Pehmeä silikonikuori, vahvistetut kulmat parempaan iskunvaimennukseen. Silikonikotelo, jossa kuoren osia käytetään sijoittamaan vaakasuoraan näkymään. Käytä aina näytönsuojaa näytössäsi ja laita iPad fiksuun koteloon.

ipad air 2 suojakotelo lapsille

Suojakotelot Apple iPad Air 2:lle

Trolsk silikonikotelo kahvalla iPad 9. Iskunkestävä kuori pehmeää silikonia, joustava kahva. Hihassa on tukevat kahvat ja sulkeutuu vetoketjulla. Kuori suojaa iPad putoamisilta ja iskuilta ja on trust mainos, jossa on irrotettava hihna. Selaa tuotetyyppejä. Liity jäseneksi tai kirjaudu sisään ja hyödynnä klubitarjouksemme. Puhelintarvikkeet Kotimainen Suojakalvotukku.

elden ring ennakkotilaus pc

iPad Air 2 -kotelot | Valtava valikoima MyTrendyPhonella

Elektroninen posti Tilaa. Lapsilta saattaa lipsua tabletti pienistä käsistä, mikä on tätä suojakoteloa muotoillessa huomioitu monipuolisesti. Musta – Apple iPad Air 2:ssa on 9,7 tuuman Retina-näyttö, jonka resoluutio on x pikseliä. En tiedä salasanani Napsauta ”unohtuiko salasana?

Osta Lapsiystävällisiä kuori ja kotelo iPad Air 2

Ehkä tärkein ominaisuus on, että tämä kotelo voidaan kääntää astetta ja se on erittäin helppokäyttöinen ja säädettävä, aiotpa sitten surffailla netissä tai vain katsella elokuvaa. Grön – Lue lisää. Seurattu lähetys. Tallennusyksiköissä on kolme eri kokoa mistä valita: 16 Gt, 64 Gt ja Gt.