Lg Pesukone Virhekoodit

Tämä ongelma ilmenee yleensä, kun säiliöön on lg pesukone virhekoodit liian paljon likaista pyykkiä. SE-koodi näkyy, kun moottorin akseli ei pyöri ja ei käännä rumpua. Tietokone ei vieläkään pysty kilpailemaan henkilön kanssa maalauksia luodessaan. Mahdollinen ratkaisu: Elektroniikkavika voi johtua sekä viallisesta piirikortista että muusta viallisesta elektronikasta. Mallissa, joissa ei Object Linking and Embedding näyttöä, ne vilkkuvat tai loistavat synkronisesti:. Kommentit 6. Yksinkertaisesti sanottuna, hän olisi voinut rikkoa kornyn tai hänen johtimensa ja liitännänsä olivat rikki.

Mitä tarkoittaa LG:n pesukoneissa virhekoodi IE?

Jos lg pesukone virhekoodit virhe ei vedä vettä, vaihda sen syöttöventtiili ja puhdista putki painekytkin tai muuttaa sitä. Luokat Pesukoneiden korjaus toimintahäiriöt. Pesukone lg antaa virheen. Käyttäytymiseen perustuva mainostaminen. Lue keskustelun säännöt. Yksi syy siihen, miksi tämä virhe tapahtui, on säiliön rikkoutuminen sen paineettomuus. Lue lisää veden kovuudesta ja sen merkityksestä tästä.

lg pesukone virhekoodit

Vastaukset

Lg-pesukoneiden omistajia pelkäävät usein avustajiensa aiheuttamat järjestelmävirheet. Ja tyttärensä rakastaa silti hypätä. Korean pesukoneen elektroniset ja mekaaniset komponentit ovat riittävän vahvoja ja luotettavia. Muissa tapauksissa virhe 5E edellyttää moottorin vaihtamista. Ratkaise ongelma seuraamalla allaolevia ohjeita. Ratkaisuna tarjoamme seuraavia: Yritä vetää osa pyykkiä pois jos niitä on todella liikaa. Minulla on LG-kone 5,5 vuotta.

khw sledges

LG pesukoneen poistopumppu |

Silikonin poistamiseksi on käytettävä erittäin kuumaa veistä. Siinä on paljon tietoa pesukoneiden monien toimintahäiriöiden itsekorjaamisesta. Vaihtoehtoja on useita. Kalkinpoisto on tarpeellista vain alueilla, joissa on kova vesi. Lue lisää veden kovuudesta ja sen merkityksestä tästä. Korean lg pesukone virhekoodit elektroniset ja mekaaniset komponentit ovat riittävän vahvoja ja luotettavia.

IE-virhe LG-pesukoneessa: mitä tehdä ja kuinka korjata se?

Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Niissä on tietoa siitä, millainen toimintahäiriö häiritsee koneen normaalia toimintaa. Kaikki riippuu vian luonteesta. AE Automaattinen virrankatkaisuvirhe Tietoja tästä aiheesta ei OLE saatavana. PE Pintakytkimeen liittyvä virhe Tämä tapahtuu, kun vesi ei OLE saavuttanut edes minimitasoa 25 minuutissa.