Öljypiste Automaattivaihteiston Öljynvaihto Hinta

Tampere Hatanpää. Voit vaihtaa asetuksia oheisesta linkistä. Hinnat vaihtelevat automerkeittäin, tarkemmat merkkikohtaiset hinta löydät rullaamalla sivua alaspäin. Powered by vBulletin® Version 3. Out of these cookies, the cookies that öljypiste automaattivaihteiston öljynvaihto hinta categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website.

Automaatti­hinnasto

Samaa puljuakin vielä. Auton tuontiaika huoltopäivänäjos tämä ei käy, ilmoitathan sopivan tuontiajan seuraavassa kentässä. Autokorjaamoissa on uudet huoltotilat ja autodiagnostiikkalaitteet, jotka takaavat asianmukaisen ja nykyaikaisen autohuollon autoon kuin autoon. Honda valmistaa itse valtaosan vaihteistoistaan, vaikka joissain Honda-malleissa käytetään öljypiste automaattivaihteiston öljynvaihto hinta ZF 9HP vaihteistoa. Näitä 8hp malleja on nyt viimeaikoina kiihtyvällä tahdilla tehty, ei toki vielä 6hp tasoinen tuote.

öljypiste automaattivaihteiston öljynvaihto hinta

Automaattivaihteiston öljynvaihdon hinnasto

Auton tuontiaika huoltopäivänä , jos tämä ei käy, ilmoitathan sopivan tuontiajan seuraavassa kentässä. Siksi on suositeltavaa automaattivaihteiston öljynvaihdon huollon yhteydessä suorittaa laatikolle myös koneellinen pesu kemiallisilla aineilla. Jos autolla kuljetetaan jatkuvasti painavia kuormia, voi olla tarpeen tehdä DSG öljynvaihto useammin kuin 75 kilometrin ajon jälkeen. Jos vaihteistossa on suodatin, löydät hinnastosta myös suodattimen vaihdon hintatiedot. Kuinka paljon automaattivaihteiston öljynvaihto maksaa? Likaisella automaattilaatikolla ajamisesta voi tulla iso korjauslasku, varoittaa Öljypisteen toimitusjohtaja Taisto Nuutinen. Pyydä vaihteiston öljynvaihto tarjous autosi rekisterinumerolla.

fx504gm asus

Ö – Etusivu

Se voi olla joko sama mittatikku, jolla voi tarkistaa moottoriöljyn tason, tai erillinen, vain vaihteistoöljyn tarkastamiseen tehty mittatikku. Meille töihin. Voit tilata huollon yhteyteen myös seuraavat palvelut: Ilmastointihuolto sis. Kilpailuta vaihdelaatikon öljynvaihdon hinta. Sähköpostiosoite required. Aloitimme Suomen korjaamokentän pioneereina vaihteistojen koneellisen huoltamisen, ja vuoteen mennessä meille onkin kertynyt jo yli 10 vaihteiston kokemus automaattien öljyhuolloista.

Automaattivaihteiston öljynvaihdon hinta. Katso ja varaa aika! | Öljypiste

Helsinki Herttoniemi. Asetukset Hyväksyn. Toyotan CVT automaattivaihteiston öljynvaihto suositellaan tehtäväksi 50 — kilometrin jälkeen. Automaattivaihteiston huuhtelu Automaattivaihteiston huuhtelu on vaihteiston huoltomenetelmä, jossa öljynvaihto suoritetaan koneellisesti koko järjestelmän Kaikki oikeudet pidätetään. Muu, mikä? Öljytukku Lahti.